Gehandicaptenzorg registratie

U wilt zich registreren bij de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg

Registratie

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met de registratieverklaring (deze link leidt naar de registratieverklaring van de geschillencommissie gehandicaptenzorg) en het Reglement van de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg (deze link leidt naar het reglement van de geschillencommissie gehandicaptenzorg).

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.

Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon die zich registreert, de partij is waarmee cliënten de overeenkomst aangaan en onder wiens verantwoordelijkheid de overeenkomst wordt uitgevoerd. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Alleen leden van de VGN (deze link leidt naar de website van VGN) kunnen zich bij de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg registreren. Registreer uw onderneming op dezelfde naam als bij de VGN. Eventuele zorglocaties, nevenvestigingen of handelsnamen verzoeken wij u tijdens de registratieprocedure toe te voegen.

Kosten

Omdat u lid bent van de brancheverenging is registratie voor u gratis. Als er een klacht tegen u wordt ingediend, moet u wel behandelingskosten (deze link leidt naar een pagina over kosten van De Geschillencommissie) per klacht betalen. Wilt u weten hoe hoog de kosten per behandelde klacht zijn? Als u ons mailt of belt, kunnen we u dit precies vertellen.

Vragen

Vragen over het aanmelden, verlengen, wijzigen of opzeggen van uw registratie kunt u via info@degeschillencommissiezorg.nl (deze link leidt naar het e-mail adres van de geschillencommissie zorg) of telefonisch 070 - 310 53 71 aan ons stellen.


Geen lid van de branchevereniging?
Bent u geen lid van de branche, dan kunt u niet gebruikmaken van deze commissie. U kunt zich dan aanmelden bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen (deze link leidt naar de pagina van de geschillencommissie zorg algemeen).

Sluit u aan