Gehandicaptenzorg registratie

U wilt zich aansluiten bij de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg.

Alleen leden van de VGN kunnen zich bij de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg registreren. Registreer uw onderneming op dezelfde naam als bij de VGN. Eventuele zorglocaties, nevenvestigingen of handelsnamen verzoeken wij u tijdens de registratieprocedure toe te voegen.

Reglement

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met de registratieverklaring en het Reglement van de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg.

Kosten

Omdat u lid bent van de brancheverenging is registratie voor u gratis. Als er een klacht tegen u wordt ingediend, moet u wel behandelingskosten per klacht betalen.

Aantal behandelde klachten en eindproducten

Alle cijfers, feiten en toelichting over het voorgaande jaar van deze commissie vindt u in het jaarverslag van de commissie Gehandicaptenzorg.

Registratie

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon waarmee de klant de overeenkomst sluit en die de overeenkomst uitvoert zich registreert. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Nadat u het registratieproces heeft doorlopen, nemen wij uw registratie in behandeling. Zodra de kosten voor het registeren zijn voldaan gaan wij over tot beoordelen van uw aanvraag. Gemiddeld krijgt u binnen 14 dagen na betaling bericht over uw aanvraag.

Vragen

Vragen over het aanmelden, verlengen, wijzigen of opzeggen van uw registratie kunt u via info@degeschillencommissiezorg.nl of telefonisch 070 - 310 53 71 aan ons stellen.

Geen lid van de branchevereniging?

Bent u geen lid van de branche, dan kunt u niet gebruikmaken van deze commissie. U kunt zich dan aanmelden bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen.

Sluit u aan