Zorg Algemeen registratie

U wilt zich aansluiten bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen.

De Geschillencommissie Zorg

Alle zorgaanbieders kunnen zich aansluiten bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen. U hoeft geen lid te zijn van een brancheorganisatie.

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met het reglement van de Geschillencommissie Algemeen.

Kosten

De jaarlijkse registratiekosten voor de Commissie Zorg Algemeen zijn € 217,25. Deze bijdrage wordt jaarlijks geïndexeerd.

Wanneer u als zorgaanbieder geen geschillen hebt, is dit alles wat u hoeft te betalen om te voldoen aan de Wkggz. Als er onverhoopt een geschil ontstaat, betaalt u per klacht behandelingskosten.

Registreren Klachtenloket Zorg

Sluit u zich aan bij de commissie Zorg Algemeen dan kunt u ook kiezen om gebruik te maken van het Klachtenloket Zorg inclusief klachtenfunctionaris. U en uw cliënten kunnen dan bij het door ons ingerichte Klachtenloket Zorg terecht. Hiermee voldoet u ook aan de eisen van de Wkkgz.

Tot op heden hoeft u voor het Klachtenloket Zorg geen extra bijdrage te betalen wanneer u bent aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen. Wilt u van de diensten van het Klachtenloket Zorg gebruik maken, dan kunt u dit aangeven tijdens de registratie.

Registratieverklaring

Tijdens het registreren dient u akkoord te gaan met de registratieverklaring Geschillencommissie Zorg Algemeen. Tijdens het registreren kunt u ook aangeven dat u gebruik wilt maken van het Klachtenloket Zorg, inclusief klachtenfunctionaris.

Voor registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.

Vragen en contact

Vragen over het aanmelden, verlengen, wijzigen of opzeggen van uw registratie bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen kunt u via info@degeschillencommissiezorg.nl of telefonisch 070 – 310 53 71 aan ons stellen.
 
Klachtenloket Zorg
Gaan de vragen over het Klachtenloket Zorg, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 070-310 53 92, of stuur een e-mail naar: info@klachtenloket-zorg.nl.

Sluit u aan