Geestelijke Gezondheidszorg registratie

U wilt zich registreren bij de Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg.


U bent werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg en u wilt zich registreren bij de Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg. U bent lid van de Nederlandse ggz. U registreert alleen de naam zoals u bij de Nederlandse ggz staat ingeschreven. Eventuele zorglocaties, nevenvestigingen of handelsnamen verzoeken wij u niet toe te voegen.

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met de registratieverklaring en het Reglement van de Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg.

Kosten

Omdat u lid bent van de branchevereniging is registratie voor u gratis. Als er een klacht tegen u wordt ingediend, moet u wel behandelingskosten per klacht betalen.

Aantal behandelde klachten en eindproducten

Alle cijfers, feiten en toelichting over het voorgaande jaar van deze commissie vindt u in het jaarverslag van de commissie Geestelijke Gezondheidszorg.

Registratie

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.

Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon waarmee de klant de overeenkomst sluit en die de overeenkomst uitvoert zich registreert. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Nadat u het registratieproces heeft doorlopen, nemen wij uw registratie in behandeling. Zodra de kosten voor het registeren zijn voldaan gaan wij over tot beoordelen van uw aanvraag. Gemiddeld krijgt u binnen 14 dagen na betaling bericht over uw aanvraag.

Vragen

Vragen over het aanmelden, verlengen, wijzigen of opzeggen van uw registratie kunt u via info@degeschillencommissiezorg.nl of telefonisch 070 - 310 53 71 aan ons stellen.

Geen lid van de branchevereniging?

Bent u geen lid van de branche, dan kunt u niet gebruikmaken van deze commissie. U kunt zich dan aanmelden bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen.