Geestelijke Gezondheidszorg registratie

U wilt zich registreren bij de Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg.

U bent werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg en u wilt zich registreren bij de Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg. U bent lid van de Nederlandse ggz. U registreert alleen de naam zoals u bij de Nederlandse ggz staat ingeschreven. Eventuele zorglocaties, nevenvestigingen of handelsnamen verzoeken wij u niet toe te voegen.

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met de registratieverklaring en het Reglement van de Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg.

Kosten

Omdat u lid bent van de branchevereniging is registratie voor u gratis. Als er een klacht tegen u wordt ingediend, moet u wel behandelingskosten per klacht betalen.

Aantal behandelde klachten en eindproducten

Alle cijfers, feiten en toelichting over het jaar 2017 van deze commissie vindt in het jaarverslag 2017 van de commissie Geestelijke Gezondheidszorg.

Registratie

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.

Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon waarmee de klant de overeenkomst sluit en die de overeenkomst uitvoert zich registreert. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Nadat u het registratieproces heeft doorlopen, nemen wij uw registratie in behandeling. Zodra de kosten voor het registeren zijn voldaan gaan wij over tot beoordelen van uw aanvraag. Gemiddeld krijgt u binnen 14 dagen na betaling bericht over uw aanvraag.

Vragen

Vragen over het aanmelden, verlengen, wijzigen of opzeggen van uw registratie kunt u via info@degeschillencommissiezorg.nl of telefonisch 070 – 310 53 71 aan ons stellen.

Geen lid van de branchevereniging?

Bent u geen lid van de branche, dan kunt u niet gebruikmaken van deze commissie. U kunt zich dan aanmelden bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen.