Ziekenhuizen registratie

U wilt zich aansluiten bij de Geschillencommissie Ziekenhuizen.

Als lid van de NVZ of de NFU kunt u gebruikmaken van de Geschillencommissie Ziekenhuizen. Registreer uw onderneming op dezelfde naam als bij de NVZ of NFU. Eventuele zorglocaties, nevenvestigingen of handelsnamen verzoeken wij u tijdens de registratieprocedure toe te voegen.

Registratie

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met de registratieverklaring (deze link leidt naar de registratieverklaring van de geschillencommissie ziekenhuizen) en het Reglement van de Geschillencommissie Ziekenhuizen (deze link leidt naar het reglement van de geschillencommissie ziekenhuizen).

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.

Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon die zich registreert, de partij is waarmee cliënten de overeenkomst aangaan en onder wiens verantwoordelijkheid de overeenkomst wordt uitgevoerd. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Kosten

Omdat u lid bent van de brancheverenging is registratie voor u gratis. Als er een klacht tegen u wordt ingediend, moet u wel behandelingskosten per klacht (deze link leidt naar een pagina over kosten van De Geschillencommissie) betalen. Wilt u weten hoe hoog de kosten per behandelde klacht zijn? Als u ons mailt of belt, kunnen we u dit precies vertellen.

Vragen

Vragen over het aanmelden, verlengen, wijzigen of opzeggen van uw registratie kunt u via info@degeschillencommissiezorg.nl (deze link leidt naar het e-mail adres van de geschillencommissie zorg) of telefonisch 070 – 310 53 71 aan ons stellen.


Geen lid van de branchevereniging?
Bent u geen lid van de branche, dan kunt u niet gebruikmaken van deze commissie. U kunt zich dan aanmelden bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen (deze link leidt naar de registratiepagina van de geschillencommissie zorg algemeen).

Sluit u aan